Keresés epizódok tartalma alapján 18 évad
Március 3. (18. évad - 2019)

Szamos esküvői torta

Az esküvő megkoronázása a menyasszonyi torta, amely harmóniában van az esküvő színvilágával és stílusával. Van marcipán és cukor bevonatú, selyemkrémű, és meztelen torta.


Jegybenjarunk.hu

Egyre több pár vesz részt a házassága előtt olyan tréningeken, amelyek segítenek abban, hogy felkészüljenek a házasságban előforduló esetleges problémákra, nehézségekre. Mint minden területen, így a jegyben járás alatt is fontos a prevenció.


Csilli Choco Bons csokoládé manufaktúra,Balatonlelle

Nemcsak a bonbonok hanem a kisebb csokoládék is kedveskedő és köszönet ajándékként szolgálnak az esküvőkön. A köszönet ajándék tervezésénél sok pár figyel a harmóniára, vagyis hogy az illeszkedjen az esküvő stílusához.


Corinthia hotel

Az elegáns helyszínek közül népszerű a barokk stílusú, amelyet sok pár kedvel. Egyrészt azért mert az ilyen jellegű hoteleknek számos adottságai vannak, így a dekorációk elhelyezése és az esküvő stílusa harmóniába hozható a helyszínnel. A bálterem, mint főhelyszín túldíszített így a letisztult esküvők kapnak helyet.


Lovász Márta divattervező

A kifinomult elegancia, a hordhatóság, a minőségi anyaghasználat fontos szerepet játszik az esküvői öltözék trendekben. Az évente megújuló kollekcióval új stílust lehet kifejezni, mint például az angol elegancia, amely megjelenik az örömanya, a menyecske, a koszorúslány és menyasszonyi ruhában.

Március 10. (18. évad - 2019)

Reverie Bridalwear- Rozgonyi Viktória divattervező

A kollekció Rozgonyi Viktória diplomamunkája, a szürreális álomvilágot idéző öltözékek, a kissé hordhatatlan, de annál inkább modern esküvői ruhadarabok. A sziluettekben a hagyományos menyasszonyi vonal megszakad, viszont ragaszkodik az alapvető fehér árnyalat és magas minőségű nemes anyagokhoz. Láthatunk nadrágos sziluettet is egy maszkkal kombinálva, vagy extrém bőrkesztyűt,amelyet a hozzá passzoló kollekcióhoz lehet viselni.


Nagy Mariann Az esküvőszervező

A hotelekben tartott esküvőket azért kedvelik a párok, mert a helyszíneknek jó adottságai vannak, továbbá előnyös, hogy a násznép néhány napra meg is tud pihenni a szállodákban.


Art design karikagyűrű

Sok szempontot lehet figyelembe venni a karikagyűrű választásnál: számít, hogy jól illeszkedjen az újra, kényelmes legyen. Van domború, enyhén domború, sík és komfort belsővel ellátott gyűrű, mely utóbbi a legnépszerűbb. Divatos a gyűrű oldalában elhelyezett kődíszítés mellett a klasszikus angol foglalat, ahol 1-1 kő egymással azonos távolságban helyezkedik el.


Instrument Party Rent - Dekor stílus

Sok pár vagy saját maga rendezi meg az esküvőjét, vagy csak részben kér szakmai segítséget szakembertől. Aki a csináld magad esküvőt választja, a rendezvényhez szükséges eszközöket bérli, mint például az asztalokat, székeket.

Március 17. (18. évad - 2019)

Dekowest Rendezvénydekoráció

Dekorációban egyre több eszközöket stílusokat lehet használni. Évek óta trend a vintage stílus. Minden helyszínt lehet dekorálni. De vannak alapkellékek és eszközök, például a különböző típusú székek vagy asztalok illetve a terítők vagy a gyertya tartók


Selfie Mánia

Sokan szeretnek sefiezni, mert olyan képeket készíthetünk, amilyeneket szeretnénk, ráadásul mi magunk vagyunk a fotó készítői is a saját telefonunkkal. Ezért egyre többen kedvelik a rendezvényekre, vagy esküvőkre kihelyezett selfie gépeket, amelyek közül népszerű a varázstükör.


Budai Esküvő és Rendezvényszervező Irodai

Sok pár nem tudja egyedül és a baráti segítséggel megszervezni az esküvőjét, ezért szakembert hívnak segítségül. Például esküvőszervezőt, aki segít a nagy nap előszervezésében és lebonyolításában.


Süti Cake cukrászműhely

Egyre több esküvői tortát díszítenek élő virággal. A tapasztalatok szerint a párok azért kedvelik az ilyen jellegű díszítést mert közelebb visz a természethez, mint ahogy a meztelen vagy csupasz és a nud torta is, ami természetes hatást kelt.


Qualipack díszdoboz ékszerdoboz

A díszdobozok elegáns kiegészítői az esküvőknek, hiszen az eljegyzési és a karikagyűrűket a hozzájuk méltó dobozokba illő helyezni.

Március 24. (18. évad - 2019)

Fashion Watch

Impozáns helyszínen mutatták be a legújabb óra és ékszertrendeket egy nívós eseményen, ahol a spanyol az olasz és a francia kiegészítőknek néztünk utána. Divatosak például azok az órák, amelyek a zsebórákra hasonlítanak.


I love Kex Cukrászda

Leendő párok vettek részt a rendhagyó esküvői tortabemutatón. A cél, hogy a sokféle trendből minden pár megtalálja a saját ízvilágának és az esküvő stílusának megfelelő tortát, mindezt egy új hullámos cukrászdában, ami napjainkban egyre népszerűbb. Ízvilágában a franciás irányvonal érvényesül, vagyis könnyedebbek a sütemények és a torták.


Ma Vie Dekor

A dekorációban olyan elemek, stílusjegyek jelennek meg, amelyet a francia divatvilág ihletett.A grafit szürke vagy a fekete jól illik a púder színekkel párosítva, mint ahogy a francia divatvilágban is gyakran kombinálják a klasszikus jegyeket a modernnel.


Macedonio Bezerra Artdeco smink

Macedonio Bezerra 3. alkalommal van Budapesten, szereti ezt a várost és mindig öröm számára hazánkba visszatérni. Legutóbb azért utazott Budapestre, hogy a legújabb tavaszi nyári sminktrendeket mutassa be. A sminkelés az arc tökéletesítésével kezdődött. Először primert vitt fel a nemzetközi sminkmester a bőrre. Majd egy alapozó következett, ami könnyed textúrájú, hiszen nem felejthetjük el, hogy idén a trend a természetes hatás elérése


Zema ékszer

Más ékszert viselünk a hétköznapokra és mást a partikra. Az utóbbiak lehetnek monumentálisak, és színesek, de mindenképpen elegáns kiegészítőkről beszélünk.

Március 31. (16. évad - 2019)

Josef Seibel cipő - 1.

A cipőkészítés a 18-19. századtól indult fejlődésnek, amikor a varrógép használata lehetővé tette a tömeggyártást. Ma már a divat alapján készülnek a cipők és vannak olyan gyártók, akik a kézi varrást több mint száz éven át is megőrzik.


Shopmark tavaszi-nyári trendek

A Shopmark bevásárlóközpontban vagyunk, ahol a legújabb divatirányzatoknak nézünk utána. A korábbi évek stílusjegyei visszaköszönnek egyes ruhákon: mint puffos új, és a karton anyag. A színek közül az egyik legmenőbb szín a sárga, amelyet viselhetünk ruhában, ingben és kabátban egyaránt.


Rulied ékszer

Egy ékszer akkor válik egyedivé és stílusossá, ha maga a készítője is vonzódik a kiegészítők iránt. Hiszen minden egyes darabban benne van a tervező önkifejezése és nem utolsó sorban a szíve és a lelke. Minden hulladékot fel lehet használni, mint például a lakberendezéshez kapcsolódó anyagokat, amelyekből újrahasznosított kollekciók születnek. Vagyis nem keletkeznek hulladékok az ékszerek gyártása során. Például a bőrből készültek is kedveltek, amelyek közül népszerűek a letisztult formájúak és a több sorosak vagy az áttekerősek, amelyeket karunkon és nyakunkban is lehet viselni.


Tungsram- Electro-Coord

A hagyományos izzók hamar kiégtek és nem voltak energiatakarékosak, ezzel szemben a ledek kevesebb energiát fogyasztanak és hosszabb élettartamúak. Amikor kiégnek az izzók és egyéb más fényforrások vagy lámpatestek akkor azokat ne a szemetesbe dobjuk, hanem a gyűjtőedényekbe.

Április 7. (18. évad - 2019)

Josef Seibel cipő

Tavasszal sokféle formájú és stílusú cipőt viselhetünk. A tervezők játszottak az anyagokkal a színekkel a talpakkal és a sarkak magasságával. Nem utolsó szempont a kényelem figyelembevétele sem. Hiszen nem mindegy, hogy milyen lábbelit viselünk például egy városi sétán, vagy a munkahelyünkön.


Thomas Breitling- Árpa Attilával

Fiatalos, kényelmes, divatos és tükrözi a viselője egyéniségét. Többek között ezek azok a szempontok, amelyeket érdemes figyelembe venni az öltözékek kiválasztásánál. Árpa Attila volt a vendégünk :)


Cremio

Ahhoz, hogy egészséges és szép legyen a bőrünk rendszeresen kell ápolnunk. A legtöbbet a bőrünkért az otthoni ápolásban tehetünk. A natúrkozmetikumok azért népszerűek a trendekben, mert nem tartalmaznak kőolaj származékokat és vegyszereket, hanem természetes anyagok találhatók bennük.


New Age

Az egyedi tervezésű ruhák stílust és divatos megjelenést kölcsönöznek a viselőiknek. Igaz az öltözéket viselni tudni kell, és fontos, hogy mindenki az egyéniségének megfelelőt válassza, mert attól válik egyedivé az öltözék és különlegessé is teszi a viselőjét.


Casusgrill

A szabadtéri programok különösen kedveltek tavasszal és nyáron, amikor szeretünk túrázni, kirándulni, kerékpározni, kempingezni vagy horgászni. Az ilyen programokra magunkkal vihetjük a mobilgrillünket, amelyek egyre népszerűbbek a trendekben. A tapasztalatok szerint Dániában népszerű a környezetbarát mobil grill használat.

Április 14. (18. évad - 2019)

Grohe

A személyre szabott konyha része a csaptelep mosogatótálcával kombinálva, amelyet az ízlésünknek és a stílusunknak megfelelően választhatunk ki. Kedveltek az egyszerű formájú csaptelepek mellett a hattyú nyakasak és a kockás formájúak.


Candy

A praktikusság, a dizájn és a funkció számít például az okos sütők kiválasztásánál. A tervezésnél fontos, hogy könnyen hozzáférhető legyen. Az okos sütőket egyre többen választják, mert sok funkcióval van ellátva.


Color Naturalis Bútorok

Amikor konyhabútort választunk érdemes sok szempontot figyelembe venni: például hogy mekkora méretű legyen a bútor, vagy mi illik az otthonunkhoz színben és stílusban egyaránt. Például divatos a country modern elemekkel kombinálva.


Jura, Liebherr

A kapszulás kávégépek mellett az automata kávéfőzők is egyre népszerűbbek a trendekben. Színben divat a piros a fekete a fehér és az alumínium bevonatú, így mindenki kiválaszthatja a konyhájához illőt.

Április 21. (18. évad - 2019)

Gardenlife kerti bútorok

A kerti bútor kiválasztásánál számít, hogy mekkora a terasz mérete, milyen az elrendezése és milyen stílusú kerti bútort szeretnénk. Mindezek mellett érdemes figyelembe venni a funkciót, a praktikumot és a dizájnt.


Landmann

A szabadidőnket szeretjük grillezéssel tölteni, hiszen ilyenkor a család együtt van és a barátok is találkoznak egymással. Korábban a bográcsozás, vagy a flekken sütés volt a népszerű, manapság sokan már hobbi szinten is grilleznek. Kedvelt a faszenes és a gázgrillezés.


Műfű Shop

A műfüvesítés egyre nagyobb divat a családi házak udvarán. Ennek oka, hogy gondozásmentes, könnyen lerakható, az időjárás viszontagságainak ellenáll,és hosszú távra tervezhető. Aki műfűben gondolkodik érdemes néhány fontos szempontot figyelembe venni többek között a lerakásnál.

Április 28. (18. évad - 2019)

Rulied ékszer

A dizájn ékszerek és táskák egyre kedveltebbek, mert egyediek és fantáziadúsak. Fejes Kriszta táskakészítőt sok minden inspirál a tervezésnél: mint például egy tárgy, egy stílus egy élőlény illetve bármi ami a hétköznapi életben előfordulhat. A legújabb bemutatóján az igazi nő –re esett hangsúly.


Gardrobom Mammut

Sokszor nehéz megtalálni az alkatunknak megfelelő ruhákat a trendekben. Hiszen nem mindenki konfekció méret. Például a teltkarcsúaknál figyelnek a tervezők a csípőre, a mell részre a derékra, de számít a hosszúság a minta illetve a szín használat. A vékonyabb alkatúaknak szinte minden jól áll.


Gobbetto Art Design

A dizájn fontos szerepet tölt be a lakberendezésben és az otthoni dekorációban. Például egy különleges anyag segítségével különböző burkolatokat, felületeket lehet létrehozni. Az anyag gyorsan köt, önterülő, környezetbarát, és széles területen alkalmazható.


Phestom Watch Works

Minden egyes órának zsebóra az alapja, amelyből karórák születnek. Kell hozzá tudás, tehetség, óra szeretet, hiszen a ketyegők elkészítése nemcsak kihívás, hanem sok sok gondolat és elgondolás megvalósítása. A zsebórák között vannak antik darabok is.

Május 5. (18. évad - 2019)

Casati falfesték

A dekor festési technikával készült felületek azért népszerűek, mert sokféle stílust, színt és felületet lehet létrehozni és nincsenek illesztések mint például a tapétáknál. Konyhai hátfalként nemcsak az üveget lehet használni, hanem a festékeket is, amelyek természetesebbé teszik a teret. Azok választják, akik vonzódnak az egyszerűbb környezethez.


Ukitch konyha

Egy különleges konyhabútor egyedi elgondolás és tervezés szerint, amit a Kölni bútorvásáron a leginnovatívabbnak találtak. A tervezésnél 3 féle szempontot vettek figyelembe: a formát, a funkcionalitást, és a rendszert, ahogy felépül a bútor.


Indagroup belsőépítészeti stúdió

A színek hatással vannak a hangulatunkra, ezért a dizájnerek ennél a standnál az élénk színekre helyezték a hangsúlyt. Láthatunk nappali bútorokat a hozzájuk tartozó kiegészítőkkel és dizájn lámpákkal együtt.


Eldlux

Az érintős kapcsolókat egyre több dizájnos otthonban használják. A kapcsolók dizájnban és méretben sokat változtak az utóbbi években és azért kedvelik beépíthetőek. A beépíthető spotlámpák is trendik, mert megvilágíthatjuk azt amit szeretnénk, például a gardrobunkat. Küllemben a kristályokkal díszítettek a divatosak.

Május 12. (18. évad - 2019)

Edelholz padló

Ha minőségi padlóban gondolkodunk, akkor szeretünk körbenézni a piacon. A választásnál többek között számít a padló vastagság, a felületi kiképzés, a dizájn, az anyaghasználat és a tartósság. Mindezen információkban segítenek a szakemberek egy bemutató teremben, ahol az oldalfalakon, fiókokban és a mennyezeten is láthatók padlók.


LBH Design ékszer

A kézzel készült ékszerek válogatott ásványokból és féldrágakövekből készülnek, amelyek különböző nemesfémekkel vannak kombinálva. A kiegészítőket nemcsak a hölgyek, hanem a férfiak is viselik.


New Age

A fővárosi fashion week-en többek között fiatal tervezők mutatták be a legújabb trendeket. Ferenczi Adrienn az őszi téli kollekcióval debütált. A ruhák elegánsak, egyedi tervezésűek amelyek minőségi alapanyagokból készülnek.

Május 19. (18. évad - 2019)

Josef Seibel cipő

A tavaszi nyári szezont a színek, a stílusok és az anyagok határozzák meg. Különböző cipők közül lehet választani. A viseletnél számít a kényelem, a minőség és a dizájnos külső. A sarkak magassága is különböző. Kedvelt a 6 centis sarok, mert kényelmes benne járni és nem utolsó sorban állni.


MissQ

A maradandó értékteremtés a divat minden szegmensére kiterjed. Az alkotáshoz szükséges először az ötlet, majd annak a megvalósítása, amely éveket is igénybe vehet. Brayer Ildikó például egy utazása során találkozott olyan anyagokkal, kelmékkel, amelyekről tudta, hogy egyszer ezekből kifutóra tervezett ruhák születnek majd. A tervezőre az indonéz szín és textilvilág volt hatással.


Fehér-Gerber optika

Minőség, forma, dizájn, szín és díszítés. Ezek azok a szempontok, amelyek meghatározzák a napszemüvegek divatját. A nagy keretűektől kezdve a kisebb kör formájúakon át egészen a cicás fazonokig lehet választani kiegészítőket. Stílustól, arcformától, alkalomtól és öltözködéstől függ, hogy ki melyiket választja.


Amulett ékszer

Karikagyűrűknél a romantikus stílusú finoman megmunkált elegánsak a divatosak. Például népszerű a fehér rose arannyal kombinált gyűrű.A jég matt felületűek mellett a fényesek is kedveltek zománc díszítéssel. A bevállalósak a szögleteseket választják.

Május 26. (18. évad - 2019)

Electro-Coord-Tungsram kültéri trend

A kültéri világításban energiafelhasználás szempontjából fontos szerepe van a fehér fényű ledeknek. A kültéri bemutatóteremben a világítási trendek láthatók, és itt próbálják ki a legújabb megoldásokat.

Június 2. (18. évad - 2019)

Zema ékszer

Rendhagyó ékszerbemutató a Vajdahunyad várában, ahol a kézzel készült porcelán ékszerek legújabb kollekcióit mutatták be. Megkérdeztük Zoltán Erikát Az est házigazdája Csisztu Zsuzsa volt.


Josef Seibel Nagy Sándorral

A mindennapi munka és tevékenység elvégzéséhez szükség van egy kényelmes cipőre- vallja ezt Nagy Sándor, aki szerint nem mindegy hogy milyen egy cipő talpa, külleme és milyen alapanyagból készült. A színész szerint a tégla színű cipő egy jó választás a szezonban.


Heavy Tools napszemüveg- Joó Optika

A szemüveglencséket dizájnos optikai keretekbe lehet belehelyezni. Divatosak az előtéttel kombinált lencsék, amelyek egyszerűen működnek. Azért kedvelik, mert könnyen átalakíthatók napszemüveggé.


Illango Desszertlak

A természetes alapanyagok fontos szerepet játszanak a sütemények elkészítésében és ízvilágában. Hiszen nem mindegy, hogy tojásléből vagy tojásból készül az édesség, illetve, hogy milyen csokoládét vagy vaníliát használnak.

Június 9. (18. évad - 2019)

Josef Seibel 2019-es nyári cipőtrendek

Nyáron sokféle szandál és papucs közül választhatunk. A színeseket, mint a kéket a sárgát és rózsaszínt valamint a fehéret és a feketét jól lehet párosítani a hétköznapi viselettel. A tervezők több színt is megjelentetnek a lábbeliken, hogy variálni lehessen a lenge ruhákkal.


Corner ékszer

A nemesfémekből készült ékszerek különböző tervezői koncepcióval készülnek. Népszerűek a színes drágakövekkel és a gyémántokkal díszítettek. Például ebben a gyűrűben a tervezők egy nagy gyémántkövet helyeztek el sok apró kővel körbeölelve.


Silvanus Hotel Visegrád

Tünde és Milán egy hetet töltenek a Visegrádi hotelben. A Balatonról érkeztek azzal a céllal, hogy kipihenjék az elmúlt hónapokat, hiszen sokat dolgoztak. A szállodát azért választották, mert szeretik a természetet és számukra megnyugtató a hegyek között lenni és gyönyörködni a panorámában.


Kiss Márk divattervező

Egy tervezőt több korszak és stílusirányzat inspirálhat, amelyből maradandó értékek születnek. Így született meg a satellites kollekció, egyedi és egyben modern tervezésben, ahol a mintáknak és a fazonoknak különleges szerepük van.

Június 16. (18. évad - 2019)

Spirit Slim testkezelés

A strandszezonban sokan a legjobb formájukat szeretnék megmutatni, ezért a legtöbben a testkontúr kezelést választják, ami lehetőséget ad arra, hogy változzon a bőr textúrája és akinek szüksége van rá néhány kilótól megszabaduljon. Sokféle trend közül lehet választani, népszerű a spirit slim kezelés.


Corner ékszer

A nemesfémekből készült ékszerek különböző tervezői koncepcióval készülnek. Népszerűek a színes drágakövekkel és a gyémántokkal díszítettek. Például ebben a gyűrűben a tervezők egy nagy gyémántkövet helyeztek el sok apró kővel körbeölelve.


Flora tea,virágzó tea

A teázási szokásoknak kultúrája van, hiszen szinte minden országban máshogy és másképpen fogyasszák. Indiában kifejezetten fűszeresen, Tibetben sós jakvajjal szolgálják fel. Miközben hazánkban cukrot és citromot adunk a teához, ha a tradicionális szokásokat követjük. Azonban egyre népszerűbbek a virágzó teák.


Tapéta Trend

A keleti motívumok is megjelennek a tapétákon, amelyek jól mutatnak például egy eklektikus lakásban. A trendekben kétféle irányzat közül lehet választani.A metál színek a geometriai mintásaknál figyelhetők meg. A bőr hatásúaknál a sötét tónusúak hódítanak. A reggeli órákban a hideg fény a legoptimálisabb, amely segít az aktivitásban. Este a sárga fény tölt be szerepet az ellazulásban és az elalvásban.


Vénusz Szépségszalon- soft powder sminktetoválás

Nyáron is tetováltathatunk, azonban érdemes betartani a szabályokat: például, hogy három hétig nem megyünk nyaralni, és óvjuk a naptól a tetovált részt, hogy elkerüljük a pigmentálódást. Tetoválás előtt érdemes néhány fontos szempontot figyelembe venni: például, hogy hidratált legyen a bőr, és ne érje nap 5 napig. De a szemöldök festést is hanyagolni kell.

Június 23. (18. évad - 2019)

Electro-Coord-újrhasznosítás

Sokféle trend figyelhető meg a világítástechnika, és az épület automatizálás területén. Többek között ilyen újdonságokat mutattak be a gyártók egy hagyományteremtő szakmai rendezvényen. Az intelligens megoldások nemcsak kényelmi szempontokat határoznak meg, hanem a hatékony energiafelhasználásra is ösztönöznek, amelyeket sok trendkövető alkalmaz az otthonában.


Corner porcelán

A porcelánt sokan használják, nemcsak étkészletként, hanem az otthon díszeként. Az utóbbiakat hagyományőrzők és műgyűjtők választják.Az igényes technikával előállított porcelánok különleges mázzal készültek a különböző korszakoknak megfelelően. Például népszerűek a repesztett eozin mázas tárgyak, illetve a retro stílusúak.


Gabriacci Boutique

Az olasz a francia és a spanyol divatot sok hölgy kedveli. A tervezők mindenféle fazonban, stílusban és színvilágban készültek az idei nyári trendekre. Az alkalmi ruháknál az örök divat piros és fekete továbbra is megtalálható a divatban.


Josef Seibel papucs, szandál

A 2019 es nyári papucsoknál változnak a színek és a minták. Divat a színes állatmintás mellett a fémes hatás. Sarokmagasságban az 5 centis hódít. Bemutatunk papucsokat, szandálokat elegáns, sportos és sportosan elegáns változatban.


Korpásodás- Naturprodukt Kft

A korpásodás egyre gyakoribb probléma a nők és a férfiak körében egyaránt. A korpás fejbőrt érdemes kezelni, különböző samponokkal, amelyek csökkenthetik vagy megszüntethetik a problémát. Kedveltek a gyógynövényes alapanyagokból, mint a szívmag a, napraforgó és a borsmenta olajból készültek, amelyek a száraz korpára fejthetik ki a hatásukat.

Vissza az előző oldalra